Comarch wspiera w walce z rakiem - koncert Rock Against Cancer 2024

Oddział Comarch w Beneluksie ponownie wspomógł wyjątkowe wydarzenie, jakim jest koncert Rock Against Cancer 2024. Charytatywna inicjatywa została zorganizowana przez partnera biznesowego spółki, firmę SwissLife – czołowego ubezpieczyciela w Szwajcarii. To pełne energii wydarzenie nie tylko dostarczyło niezapomnianych wrażeń muzycznych, ale również miało szczytny cel – pomoc osobom dotkniętym chorobą nowotworową.

Wieczór tętnił dźwiękami muzyki, tańcem i pasją artystów, którzy swoimi występami wsparli zbiórkę funduszy dla Fondation Cancer oraz Fondatioun Kriibskrank Kanner – organizacji pomagających zarówno dorosłym, jak i dzieciom w walce z rakiem.  Zaangażowanie Comarch w to wydarzenie jest wyrazem odpowiedzialności społecznej spółki.

- Po raz kolejny Rock Against Cancer Luxembourg przypomniał mi o niesamowitej sile, z jaką muzyka łączy ludzi. Tańczyliśmy, śpiewaliśmy i solidaryzowaliśmy się z osobami dotkniętymi rakiem. To było potężne przypomnienie, że jako zespół nie tylko pracujemy razem, ale także jednoczymy się w imię spraw, które naprawdę mają znaczenie. Jestem dumna, że jestem częścią firmy, która aktywnie wspiera te inicjatywy i jest zaangażowana w wywieranie realnego wpływu - Joanna Słowińska – Technical Manager Comarch Luxembourg.